Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


allt är förlorat

 

Jag sjunger din sång i en tid utan gränser. Där solen står högt och Jupiter skyddar mig. Alla dagar utan svar lever jag. Alla månader i en ständig förklaring stumnar jag. I allt detta står jag tom. Utan kraft. Utan försvar. Jag vet allt vi kunde vara. Drömmarna som inte tilläts vara drömmar ett slag. Som de rusade släcktes förväntningarna. I allt detta kunde jag inte vara. Kunde inte stanna. Jag älskade men kunde inte älskas.

Jag sjunger din sång i en tid med gränser. Där solen står högt och inga skydd behövs. I alla dagar lever jag. Jag älskar och älskas. I samhörighet.

Jag sjunger din sång. Du sjunger min sång.

Jag sjunger min sång. Jag saknar. Jag hör inga toner längre.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-13 20:14



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Och när drömmarna krasats sönder och de sista stjärnljusen slocknat, har du bara Dig själv kvar och Du märker hur gränslöst värdefull Du är !
2018-05-14

    ej medlem längre
Och när hjärtat går sönder sjungs sånger som den här. Det är fint, skyddslöst och plågsamt.
2018-05-13

  Blomma-Stjärna VIP
jag saknar och känner med
- och allt är förlorat -
när det gäller att få drömmarna att passa med verkligheten!

2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP