Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla de gamla fina märkena med hög bouquet

Jag som har varit med ett tag ser hur kärnverksamheten i samhällets tjänst har urvattnats och nu vill alliansen sälja ut fler allmännyttiga företag om de får makten efter valet. Stoltheten är borta för de här verken som hade kungliga epitet; Kungl. postverket, Kungliga Televerket.

Den höga boquet som i champagne har bytts ut mot avslagen pilsner. Men det känns inte som någon förlust att det kungliga epitetet är borta.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-13 21:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja, det är bara käbbel ;)
2018-05-18

  Minkki VIP
det kanske inte känns nu, men sedan... här i öster har bolagiseringen av postverket lett till gradvis sämre service, postutdelningen sker inte alla vardagar osv osv osv. Kämpa emot!
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP