Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna nära

I slutna ögons stund
Skulle jag känna
Skulle jag tänka
På det varmaste intill mitt hjärtas nära
Det blev du Vera
Om jag håller mina händer
Gnuggar dem först varma
Kupar dem framför mina slutna ögon
Där inne finns du Vera
Kanske i en purpurfärgad dimma
Ser jag dig där
Du är så långt borta Vera
Men ändå så nära
Mitt hjärta
Mitt lilla barnbarn




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-13 22:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om kärleken till ett barnbarn. Vilket fint namn...Vera.
2018-05-24

  Lars Hedlin
En härlig text som förmedlar en stark känsla!
2018-05-21

  ULJO
Livets efterrätt
2018-05-15

    ej medlem längre
Värmes av underbara orden i din vackra dikt.
2018-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Undebart skaldat om kärleken till ett älskat barnbarn!
2018-05-14

  Bo Himmelsbåge
Mycket varm och ömsint bild av det
finaste Ditt hjärta äger...!

Tack för att Du delade med Dig!
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP