Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmors tomtar och troll

 

 

Växlar till stickspår

in i väglöst land ligger

dimman tät över

myr och mo vandrar björn varg

järv och lo i godan ro

 

skägglavens mörka

hemlighet lär ligga djupt

begraven under

en mossbelupen sten som

delats av att blixtnedslag

 

inne i dunklet

dit inga blickar når står

skogens väktare

i ring samtalar tyst om

allt och ändå ingenting




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-13 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP