Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön

 

Tacksamhet

Jag tackar dig på natten 

Jag tackar dig på dagen 

Jag tackar dig på höjden 

Jag tackar dig i dalen 

 

Jag tackar dig när allt är sagt och gjort 

Men enbart dina ord står kvar än 

 

Jag tackar dig när min ork är slut 

När bara tårar kommer ut 

Men du älskar mig trots allt 

Jag faller ner på knä 

Känner din värme trots att världen är kall 

Din kärlek skiner genom allt 

 

Jag tackar dig när dörrar stängs 

Jag dansar trots det inte verkar lönt 

När intellektet vinner och hoppet hängs 

Mitt hjärta jag överlämnar åter igen och kärleken tänds 

 

 




Fri vers av Karolina Cerise
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-13 23:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Matteus 24:35.
Snart kommer Jesus tillbaka!
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise