Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Jag har vrickat min tunga av alla mina ”om” som snurrade in tankarna i ett garnnystan 

Tills stunden jag gav upp 

Kanske är jag endock enbart ett litet plankton i ett enormt akvarium

Som står i Guds vardagsrum

Jag kommer aldrig förstå

Vi är tankeloppsprocesser och styr enbart hastigheten på dess omlopp

För mig har den fått stanna upp

Jag går i tro

För långt innan jag hunnit uppfinna mitt tvivel

Hade du det rivit

Med din kärlek så stor

Du fanns långt innan jag

Långt innan jag hunnit uttala alla mina om och varför var du där

Viste redan om

Att jag är en av dom som har en innanboende ond spiral inuti om

Jag inte kryper till korset du bar

Gång på gång

 




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-13 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise