Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbyggnad /demolering

Det konspirerande lugnet står näst på tur

Kan inte låta bli att undra vad som står näst på tur

Världen är öppen nu

För all uppbyggnad 

För demolering som slår allt itu

Och här står jag

Mår rätt bra

Vägrar få panik

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-13 23:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Profeten Jeremia fick ett märkligt uppdrag, nämligen att både upprycka och plantera, nedbryta och uppbygga.
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise