Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla måndagar är nya.

I begynnelsen skapades
detta ur den
icke existerande tomheten
varat, nuet som är något
detta skapades ur ordet
som blev myten som var ordet.

Ordet vågrörelsen i alltet
förblev ett nu
som ej längre
kunde förbli
intet

© Bosse 14 maj 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-14 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten