Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända mot ända; kan ingenting hända!

När jag fortsätter fundera över Lika för Lika; så erinrar jag mig en annan devis som går: Ända mot ända kan ingenting hända ! 

Ett gott skratt förlänger livet; eller var det käften !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-14 07:14



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Denna härliga devis använder jag ofta!
2018-05-14

    Sefarge VIP
Haa!
Skattar bäst som skattar
Sist! Med miljonerna borta
i Jungfruöarna?
;}
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP