Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖSTEN



en dikt kan vara att andas i
känna kärlek och värme av
solbegjutna tårar
sorg och mörker
även galenskap
då känner vi hjärtat
hos själen

men om handen stänger hjärtat
väljer marknadens vilja
går aldrig en bris genom orden
en droppe märks inte i havet
men bland Insjöns grannar
känner siken sina och
braxen sitt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2018-05-14 10:31



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sant. Det sanna ordet berör hjärtat men det falska försvinner spårlöst ut i rymden.
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP