Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxkittel

En bubblande gryta är livet.

Ingredienserna får du stoppa i själv.

Ingen sörjer din röra.




Bunden vers (Haiku) av Boneyfrank VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-14 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP