Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solnedgång över insjön


limegröna spetskjolar
dansar i en blågrön ton
silvergräset gungar
i skummande vågor
intill min fot

vinden vänder tankfullt ansiktet
mot kommande gryning
det mörknar vid horisonten
sköljer mina bärfläckade händer
möter dimmornas ande
älvdansslöjor

det blåser vind genom skymningen
svala luften lutar pannan
mot mina blossande kinder
då ljuset långsamt slocknar
i strimman
silvret över gatan
vägen mellan mörker och ljus
berättar alltid samma

alltid




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-14 10:48



Bookmark and Share


  AKT VIP
Så vackert! Underbara formuleringar. Bär denna i hjärtat idag!
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP