Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik

Sista raden gjord,
dikten på ditt bord.
Kritiken äger rum,
men kritiken är så ljum
att jag blir stum
och tiger.
Ångestmolnet stiger,
kritikern som aldrig ljuger,
säger lugnt
att dikten inte duger.
Jag andas tungt.
Kritiken är ett slag,
duger inte jag?




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-14 11:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kritiken från publiken sätter en i kubiken, bara väggen du ser, sen faller orden ned på pränt, läsare frågar vad som hänt... Jo det är för oss alla känt, att kritik kan utlösa skrik, vild panik men även hurra skrik... Tänk inget är sig likt, skriv en dikt...
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP