Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en text av Fale Bure och skrev sedan detta närapå som epos, kort därfter... Be pappa att få gå på festen, när han är som mest upptagen, ty då godkänner han det mesta, bara han får... bara han får ägna sig åt det där viktiga.


Kritik på en text (1687) orimligt




Efter att ha läst texten fylldes jaget
av lust till att diska.
Tänkte 'vilken tur att det finns något
att sätta tänderna i,
annars hade jag varit tvungen
att skita ner något
och då hade jag kanske förätit mig
på paj och glass...
för att kunna ha att diska något alls sedan.

-

(Promiskuösa... Det betyder väl löftesrika?)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-14 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP