Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170205


skuggspel



månens kalla lyser
breder silver över träden
ensamhet i ett ödsligt kastell
lyssnar till en vinterkväll
midnatt i själen
går med oroliga sockor
ser stjärnorna utanför
varför ska de lysa
när inte du får se dem
varför hör jag en tidlös melodi
varför är natten svart
svårt gråta utan tårar
svårt ropa utan ord

min älskade ängel
håll din hand över honom i hans nöd
vill finnas där i nödens stund
natten blir utan en blund




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-14 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP