Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvaljer


Hela jag blir befriad och glad

jag blåser bort tiden med min andning,
den blir stilla...

här stannar "du" oavsett löften
som inte kan hållas

stunden bär på en dröjande doft

din doft blandas med liljekonvaljers

vi kramas och "tror"...

sedan anser att det var en dröm.




Övriga genrer av Mayssa
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-14 12:23



Bookmark and Share


  Mayssa
Tack Gunnar :)
2018-05-14

  Gunnar Hilén VIP
luftig och lätt, fylld av hopp med sommardoft
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa