Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som är underbart

Titta inte ner
Titta upp
Se dom i ögonen
Även om dom skrattar åt dig nu

För en dag kommer dom gråta
Hoppas att du ändå kan förlåta

För det är inte du som ska skämmas
Och du behöver inte hämnas
För det är dom som är rädda
Dom kan inte se klart
Och det skrämmer dom

Att inte veta vad som är vad
Vad som är underbart




Fri vers av Somatisering
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-14 12:23



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Starkt!
2018-07-26

  Solstrale VIP
Så rätt! Så sant! :)
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering