Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopaten

Psykopaten söker total makt för att leva ut sin ondska. Eftersom makten är första målet för psykopaterna har de lyckats få makten över samhället, och kan öppet leva ut sin ondska.

Om vi hjälper varandra kan vi få makten tillsammans!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Poeten Salvador VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-14 12:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag borde hålla käft för jag är den värste pessimisten ang människans framtid. Teknologin förintar oss. Dvs vår gränslöshet tar död på oss. Sen kan vi vara nöjda och bakterierna tar över.
2018-05-16

    Elisabeth Nilsson VIP
En god tanke, men gissar jag, en utopi. Många människor "ser" inte att det är en psykopat de har att göra med.
2018-05-15

  Fulbergarn
så ser det nog ut
2018-05-14

  Solstrale VIP
Det tror jag faktiskt på - att vi kan få balans i samhället med öppnare gladare vänskaper på må GA olika plan..
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP