Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig violetta

 

 

 

 

skymningslätta

ligger här transparent konturlösa

detaljerna

jagen

 

splitter bryter mönstren

vertikalt

 

tidsvågorna sköljer dina stränder

 

som

ett omkullvält parasoll

ligger jag

där

 

stelnande i sanden

 

du sade inte ett ord

sedan

då vi möttes i trappuppgången

hostade jag

oftast

 

ser dig nu violetta kristallhav

 

sporadiska

smärtkonvulsioner

men

avbrotten

i

dagbräckningen

 

kommer

nu

 

flyende jag

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-14 15:26

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ruddy good
så sjukt grym..!! tack för denna.
2018-05-27

  SatansSon VIP
påminner om paul anderssons texter.
2018-05-24

  Spik
Som jag gillar!
2018-05-14

  Spik
Jag går på känsla och den här texten hugger till och ger mig ett kallt stick i själen
2018-05-14

  sotlugg
tycker om språket men hajar till när det blir tempusbyte
2018-05-14

    ej medlem längre
Som att befinna sig i ett gränsland där alla detaljer blir mer tydliga och mer flytande.
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP