Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur har du tid att vara så snygg?

Hur har du tid att vara så snygg?

Alla tårar är inkapslade i ett plasthölje.


Stig ut i tystnaden och låt den svala brisen omfamna dig
Genom snår och urskogar
Piskande regndroppar och sipprande svettpärlor
Under vädrets nyckfulla makter rinner ängslighetens kajal
likt svarta floddeltan genom hudens dalgångar

Du är karvad att leva här.




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-14 15:42



Bookmark and Share


  sotlugg
det känns som vitabergsparken 2003
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP