Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma ord men i en annan mening ... - Publicerad tidigare här i januari 2012


Livets kärlek (sex-ordare)

 

Vårt liv börjar
när vi älskar

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-14 18:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superbt! <3
2018-05-14

  Kungskobran VIP
Älskar bör man annars dör man
älskar gör man ändå dör man
2018-05-14

  AKT VIP
Sant!
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP