Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan vi inte bara drömma lite

säg att det bara är ett rus, att det går över.

att det är tiden i månaden som får mina händer att
tänka på att knäppa upp byxorna, tänka på hur hud känns mot hud
komma hem, hålla om varandra, andas i nacken, ligga tätt,
vara närmast, lära sig varandras kroppar, testa, vakna, köksbord,
känna hur han känns, inuti, bejaka självklarheten, trycka honom närmre

och det spelar ingen roll vilka låtar jag hör

det flimrar bilder av att visa upp sig

det värsta är dina händer vid mina höfter

hur du rör vid mina

kyssa dig utan att hålla tillbaks, hela dig

andas in dig, känna dig andas in mig
utlöser en reflex



Minorna

Explosionen

Handgranaterna

Hög frekvens

Spänningar byggs upp

Som vårfloder




Fri vers av sotlugg
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-14 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg