Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara tanken på att du en gång har vaknat hos mig

värmen tränger genom persiennerna
väcker honom

solen går över huden

han väter sina läppar
låter dem möta hennes axel

hon blundar och ler

han kysser mungipan

smakar hennes hals.

ser hennes hand på väg ner

hon hämtar det blöta

låter honom smaka

han vill ha mer,
smakar ivrigt.

hennes lust
och att hon ger den
gör honom hård




Fri vers av sotlugg
Läst 504 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-05-14 18:28



Bookmark and Share


    Svante Pissvante
Kom hit endast för att se Gunnars härliga kommentar! Tack
2019-04-13

  M:tin
Kärlek och lust, fint!
2018-05-21

  Bjarne Nordbö
Fin om att dela lust. Det lustfyllda svåra.
2018-05-16

  Per Rydberg
Ett kammarspel i stämning och känsla.
2018-05-14

  Per Teofilusson
"Hon hämtar det blöta" - så enkelt skrivet, och så sällan av mig tidigare läst, någonstans. Den frasen ensam levandegör hela dikten: skänker lyster åt både orden innan och efter, och bygger ett större bo av det den kommer att handla om: liv för två.
2018-05-14

  Gunnar Hilén VIP
Mums filibabba !
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg