Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren rockar loss.

Har du hört göken gala
och har du sett en svala
flyga högt högt mot himlens sky?

Har du hört duvor kuttra
har du hört grannar muttra
när doft av grillat sprids över din by?

Har du hört sparvar kvittra
och pojke och flicka fnittra
i ljusgrön buske och bland sly?

Har du känt hur våren lockar
och att din lust till livet rockar ?

- Då är du fastän gammal, ung och ny!

































Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-15 07:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Våren väcker undangömda känslor till liv. Naturen vaknar till liv och visar sin vackraste sida.
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP