Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtta utropstecken

!!!!!!!!




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-14 20:39



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Åtta utropstecken är en inside-joke här.

En inside-joke med en synnerligen patetisk bakgrund...

Fyra punkter är en annan....

LMFAO!!!!!!!!
2018-05-14

  Cikoria Blå VIP
Fyra frågecken
????

2018-05-14

  Viksten
Bokmärkt hehe
2018-05-14

  Tomas Karlsson VIP
!!!!!!!!
2018-05-14

  Språk, hjärna!
Du är min favoritpoet!!!!!!!
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP