Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ju fria


Ja, vi är ju fria
vi kan inte vara annat...
Vi skapades så.

Du måste få ha din frihet
och jag har min.
Det måste väl vara så...?

Men, ändå finns där
ett osynligt band
eller är det som jag inbillar mig?

Vi kan bara leva en dag i taget.
Allt annat är illusion.

Nu tar jag emot livet
som det kommer.
Jag uppskattar det
som det är.

Jag får gå min egen väg
och dessutom vara nöjd med den...

Förnöjsamhet är en gudagåva
Underskatta inte den!

Ekonomin ordnar sig alltid
Viktigare är den andliga hälsan.

Sov gott, så ses vi när vi ses.

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP