Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var i Belgien en period sa en kvinna till mig att hon tyckte lite synd om svenskarna - allt är ju så himla tilllåtet, vilket måste vara trist ...


Förbjuden frukt (sex-ordare)

Absolut effektivast marknadsföringinsats
- instifta ett förbud

 

 

 

 

____________________________
Tidigare publicerad här i januari 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-14 22:14



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Kvinnan i Belgien har nog aldrig varit i Sverige utan bara läst om oss. hade hon varit här så hade hon förstått att i Sverige är ALLT under utredning. ;)

BTW, bra skrivet!
2018-05-15

  Kungskobran VIP
Vi inför ett förbud ha ha,
så blir allting bra
sa politikerna.
Men människan är en finurlig sort
trollar förbudet bort
Hittar tusen vägar ut
struntar i politikernas beslut


2018-05-15

    ej medlem längre
Förbjuden frukt smakar bäst?
2018-05-15

  M73
Allt började med en förbjuden frukt...
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP