Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God natt klokuggla :) 2017-08-07


önskan



kan vara liksom doften
från den skygga mimosans blick
och doften från din nakna hud
i tanken finns närvaron där
och så är du här
Du som i dröm och vaka kom
drick värmen från solen
låt den värma våra liv
önska en önskan
och en stjärna faller ned


visst är vi så
liksom klockverk
kurbitsmålade i blått och rött
med våra kugghjul
hjärtan tickar
slår i samma tretakt
utan dina två
går tiden aldrig rätt
för någon
av tre


Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2018-05-14 23:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP