Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billingeblot


Nära nära
Så svindlande kära
Blotas vinden
Till Odins ära




Fri vers av Schizooliza
Läst 613 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-15 01:36



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
blota ihjäl satan martina. ta hans huve och kläm det i en rävsax.
2018-10-29

  Kaptenlöjtnant
Tack oden!
2018-05-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Kan det var på "hrynhända?" Fornordiskt definitivt !

Bra !!!
2018-05-15

    ej medlem längre
kul att du gjort come back, schizolisa
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza