Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig är livet så uppskattat som när döden står för dörren - tidigare publicerad här i januari 2012


Det allra livsnödvändigaste (sex-ordare)

Kärlekskoncept
kan ej förskrivas
på recept




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-15 05:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så det är, den som blir kär blir det oftast bara så där,..
2018-05-15

  Mirreh VIP
Så sant. Och jag har undrat många gånger, hur svårt kan det vara liksom...


2018-05-15

  Kungskobran VIP
Viagra?
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP