Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

En plats på jorden

Ett tyst ställe i sinnet

Där tankar möts av grönska

Jaget pustar ut på ett vilsamt sätt.

Ingenting betyder något

Du bara existerar




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-15 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP