Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öron som katt, ett naturfenomen!

Sitter ute i naturen, på en trädgårdsstol i plast.
Hör på fågelsång , det vänstra örat talar om att det är en fågel vi talar om!
Det högra örat, talar om att det är duvans hoande, som håller igång!
Om jag vore katt, skulle jag kanske ha problem, att välja, vilket öra, att lyssna med, på vilket håll?
Men katter har kanske Fågelkännedom...
De kanske uppskattar fågelns storlek, baserat på ljud.
Och går ditåt!




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-15 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim