Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära mitt hjärta. Kollibri

Som flaskpost skriven i svunnen tid. Som skattkartan som leder dig till vänskapens juveler. Trolska nätter av sagolika andetag där ljuset och mörkret synkroniseras och vingar av ljuvaste videung lyfter savannens känsla för det stjärnfall som endast är menat för dig. I ögonvrån ser jag dig bära guldbucklan medans silver regn smeker din kind. Vi blickar bort mot körsbärsträdets blommor som ler mot himlen. De njuter och det gör även du. Nostalgiskt är detta ögonblick som känns som om vi redan upplevt denna stund. Som om gryningen var igår.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2018-05-15 08:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Message in a bottle..." (The Police)

Nuet förvandlas snabbt till nostalgi.
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP