Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The road is open!

Det finns så många möjligheter!
I take the Oppurtunity!
Oppurtunity, a Unity!




Bunden vers av Mim
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-15 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim