Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skratt att tro på

Förgängliga skratt pyr ur aska fast det inte gjort sig hört på flera år
Det gror ånyo till värme utan minsta suck
o planterar långsamt ett lugn av lycka




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-15 10:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar det där med "ett lugn av lycka".
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena