Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22/Affirmationsboken

 

4 Positiva tankar att tänka
varje morgon 

 

1. En ny dag, en ny start

Det är ju det varje dag är – en ny start. En chans att göra saker annorlunda jämfört med hur du gjorde dem igår. Oavsett vad det än gäller.

2. Livet är fantastiskt

Ja, visst är det? Med den tanken i huvudet kommer du ha ett leende på läpparna hela dagen. Du kommer uppskatta de vardagliga grejerna på ett helt annat sätt än tidigare.

3. Allt är möjligt

Det är faktiskt det. Du vet aldrig vad dagen har att ge. Ta till vara på varje chans som kommer, säg ja till mer och se det möjliga i saker som verkar omöjligt så kan underverk ske.

4. "Jag är grym!"

Du är fantastisk! Sträck på dig och ge dig själv en klapp på axeln, för ingen är som du. Men en gnutta självförtroende och självkänsla kan man komma riktigt långt.

 
 
 



Fri vers av StinaJ VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-15 10:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt bra...så bör man tänka varje dag...
2018-06-16

  Lars Hedlin
TACK!
2018-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text att börja dagen med!
2018-05-16

  Annie b'larsson VIP
En liten till. jag älskar meningen "Allt är möjligt" - och har alltid trott på det. Tack Margta.
2018-05-16

    ej medlem längre
Jag är svag för projekt, ju galnare ju bättre. Sen att jag inget förstår gör inget. Det hände Russel när han mötte Wittgenstein. Då kan det förstås hända mig.
2018-05-15

  Solstrale VIP
Fantastisk så fantastisk du är! /:)
2018-05-15

  Annie b'larsson VIP
Ja, det är jag. : )
2018-05-15

  ULJO
Fint. Sträck på dig
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP