Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH FRIDEN BYGGER BO

 

Med ögon slutna

som i bön

 

sitter jag i sommarens

gröna helgedom

 

njuter av fåglars

konsert i dur

 

och friden bygger bo

i sargat sinne

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-18 17:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart rofyllt...
2018-05-26

  ULJO
Enastående
2018-05-21

  Feliaxel VIP
Underbart att läsa dina ord
2018-05-21

    ej medlem längre
Som en fågelsång man längtat länge efter vinterns karga hårdhet.
2018-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
- grönskande och kvittrande läkedom "och friden bygger bo i sargat sinne"
fint förmedlat om den vår som äntligen har kommit!
2018-05-19

  M.Eta
Låter underbart, fint skildrat!
2018-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Det är precis vad jag behöver.
Tankebanorna blir slitna.
Stressen pressar och ångesten jagar.
"Ja men du är ju kristen!"
Visst. Men det betyder inte att jag är immun.
2018-05-18

  Fulbergarn
trevligt värre, en kvittrande konsert
2018-05-18

  DavidM VIP
Sinnligt, tjusigt förmedlad naturlyrik.
2018-05-18

  Öknens Ros VIP
Stilla stund i naturens rum.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP