Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÖLLOPSBESVÄR - tanka

Brudgum står tomhänt

bruden kom men vände om

drömde om annan

hjärtat sjöng en frihetssång

trotsade familjens lag

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-20 18:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att bryta innan än efter...
2018-05-26

  Solstrale VIP
De arrangerade äktenskapen ska man fly ifrån... Bra skrivet bokmärker därför ...
2018-05-21

  ULJO
Sånt är livet. En del blir blåsta.
2018-05-21

  Blomma-Stjärna VIP
förvånande att det ska till ett "jippo" med präst och gäster och blivande fru för att ett nej ska komma fram!!!!
2018-05-20

  M.Eta
Snopet!
2018-05-20

  DavidM VIP
Tanka med vändning, längtan är en potent kraft.
2018-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Stig Dagerman.
Liksom jag från Älvkarleby.

Tänker även på "Runaway Bride" med Julia Roberts.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP