Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett skal från en gammal kajak hänger i taket hos Skintaby Smedja Harplinge


BLÅSTEN


vindarna blåser kraftigt
under kvällande sky
det lyser kring molnen
glittrar som glimmande fjäll
bär oss
stormmoln på vingen
lyft oss högt i skyn
mot molnbergens toppar hem till byn

vi vindfåglar
en gnista
från en himmelsk brand
en eld som tänts

av en okänd hand




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2018-05-15 15:39



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
Vacker dikt!
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP