Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20170328 23:23


guldrök



Din magiska guldpenna
målar världar igen
jag klipper fåglar av mitt hjärta
sänder dem till dig
tapetserar guld inombords
ser hur oändligheten flödar
över ett blygrått hav
jag går där i min ensamhet
hör dina hjärtslag högre i tystnaden
Förundrad ser jag ditt ansikte
bland strandens vajande gräs
Vet inte varför
Vet bara

Vi är




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-15 18:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suckar idag så naiv jag var
2023-12-01

  AKT VIP
Helt underbar!! Vilka formuleringar!! Jag läser, förundras och läser igen. Applåderar!
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP