Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöd slag



Min värme
imploderar ljus

Dina ögon möter
andetag

Jag är bruten
fångad själ

Din aura spelar
vemodiga sånger

Jag flyger
och viskar dagen

Om natten vid
din sida

Önskar daggen
nära din kind

Tårar som sväljer
fördömd stolthet

Ömkans vind







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-15 16:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vackert skrivet med hjärta

2018-05-15

  Quasimodo
Varm närhet i natt och dag, toner och tårar, fint!
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP