Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2026

Man får inte tigga längre
gatan är bemannad
Det kostar femti kroner
att kissa eller bajsa
på Stadsbibliotekets toalett
eller för den delen snyta sig
men det gör inte så mycket
biblioteket håller öppet
endast en dag i veckan
Det hjälper inte längre
att ens skita ut pengar
för en hemlös
och lån går inte få
Goda råd är dyra
som kantareller
ingen delar sitt ställe




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-15 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch jag tryckte det var illa nog som det var. Hur gör vi för att undvika detta? Har du nåt förslag?
2018-09-28

  Kungskobran VIP
Trodde bibban var stängd för gott då alla böcker blivit censurerade .

2018-05-15

  Blomma-Stjärna VIP
ja vad ska man tro -

om vi saknar solidaritet och vision
och sätter pris på allt mänskligt

- en rysare!

bra skriftat
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor