Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ämnat till dem som mobbat en fantastisk dikterska. Jag menar varje ord!


Mobbare

Avundens svarta väsen
Visar sitt fula ansikte
Okunskapen flödar
I angreppets svada

Skapar drev för att skada
Njuter när annan mår illa
Föds av ledsnad och sorg
Lever av andras olyckor

Skäms aldrig för egen illvilja
Skäms aldrig för egen okunskap
Skäms aldrig för egna övergrepp
Skäms aldrig för sin omänsklighet

Fasans svarta personers kult
Utstöttande andra som kan mer
Skadande andras trivsamhet
Ler när andra gråter




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-15 17:16



Bookmark and Share


  Per Drysén
Anonym poet!
Du har fel, du ljuger och ställer till rykten. Är du, och andra som tror något sådant, vid era fulla sinnen. Lägg ner och försvinn, dig vill jag inte ha något att göra med!
Per
2018-05-15

  Tomas Karlsson VIP
Det är du som är Zavanna. Vi är många här som vet det.
2018-05-15

    Lars J
Förstår inte varför denne poet måste avsluta sitt konto eftersom den skriver via pseudonym (och inte går att spåra via andra sociala medier) så poeten kan direkt blockera påhoppare och fortsätta att skriva, eller tänker jag fel?
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén