Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsdröm

Föruttnelsen bleknar

Drömmer ditt liv

Den andra verkligheten

I den dimension där du fortfarande

andas.




Fri vers av Ellåtta
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-15 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta