Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig som är ämnad för mig ... - Publicerad här tidigare i januari 2012


Du är min erotiska dröm och verklighet ...

Natten är den tid
när våra erotiska drömmar
besjälas och kommer till liv

Du
min älskade
är min erotiska dröm
vilken besjälats
och kommer till liv
när helst vi finner tid

och jag är din




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-15 18:40



Bookmark and Share


  AKT VIP
En vacker och erotisk födelse av ett kärlekspoem. Applåderas!
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP