Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

du vet
att det outsägliga finns
fastän det inte kan sägas

du vet
att det finns som morgondagg
som älvedans som doft av konvalj
som barnaskinn
din första kyss
som mjukheten i ett kvinnobröst

ändå kan det inte riktigt sägas

och
det outgrundliga
är än mer flyktigt
som den sista sekunden
som andetaget




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-15 20:10



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och ibland är det skönt att det är just så, att det inte kan sägas - du säger det verkligen bra
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP