Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad kära vänner som bor i "Lilla Roo" och idag sänt mig denna fina bild tagen av Vivianne Olsson.


Lilla Roo


"En broder födes till hjälp i nöden"

står det skrivet i Guds eget ord

och kan gälla en syster också


I detta fall gäller det ett gift äldre par

som kommit att betyda mycket

för mig och min familj...


I ett krisläge för mig då jag

hade gått in i väggen

fick kvinnan här

en profetia


som bar mig

tills den slog in


Hon är vad bibeln

i Domareboken 5

kallar en Debora


då "Israel saknade ledare"

trädde Debora fram

och ledde in i seger


Denna kvinnas

kom att få avgörande

betydelse i mitt liv


och har en man som

finns beskriven i

Johannes 1:47


"Här kommer

en sann israelit.

Det finns inget

svek i honom."


Genomhederlig sann

och genomärlig


liksom de har

en son av

samma

kaliber


Jag vill idag

tacka Gud

för dessa

trofasta

Herrens

tjänare


som brinner

för att tjäna

sin Herre

och Frälsare

i sen och mörk tid




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-15 20:15



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Glädjerikt!
2018-06-06

  mare VIP
Låter befriande
vilken välsignelse
vilken glädje!
2018-06-02

  Nils-Robert
Å Bibbi vad det måste vara så stort för dig. Bra skrivet
2018-05-21

  Solstrale VIP
Verkligen så bra!
2018-05-21

  Ess VIP
Fint<3
2018-05-17

  walborg
Blir glad av denna läsning om godhet
2018-05-16

  anits VIP
Tack för att du delar med dig om vad dessa fina människor gjort för dig!
2018-05-16

  AKT VIP
Må ljuset vara med dig.Tack för en tänkvärd dikt!
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP