Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är....

när jag försöker ringa dig

prata med dig

konversera med dig

som hjärtat brister

du är inte där

finns inte där

bara som en skugga i en svunnen tid




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-06 06:15



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Så kan det vara, Sångfågel
Han lyser med sin frånvaro..

:-)
2018-06-06

  aol
Man kände hur det högg till i hjärtat.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP