Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare publicerad här i juni 2016 men väldigt aktuell nu ...


Godnatt, sov så gott ...

... och
dröm vackra drömmar
älsklingen min ...

När du vaknar
kommer du
att se och känna
att jag fortfarande är din ...

För att jag vill
och älskar dig ...

Därför kommer jag
finnas för dig
när helst du mig vill
eller behöver mig ...

... inte blott nu
inte blott sen
utan ständigt och jämt ...

... och lite till ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 1417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-15 21:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tänk att närsomhelst på natten kunna sträcka ut handen och känna efter ,där finns hon min älskade tätt intill.
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP