Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brakare 15 (På ljudspelare)



Prydnad

Krakar
som ätit ärten
skakar
när det brakar
ur stjärten.
Själva smällen
kan räcka
för att väcka
hela staden på kvällen.
Jag förstod
i alla fall
att soppan var god
när det hördes en knall.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-12 10:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Den var ball
ha ha :)
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP